loopbaancoaching

teamrol

teamactiviteit

talent

outplacement

mensen voor

mensen

 

 

MASTERCLASSES

 

"Belbin Masterclass achtdaagse"

 

Teamrolmanagement

Doel

 

Het programma is een intensieve, gecomprimeerde professionaliserings-leergang, die je vakmanschap en je naam en marktpositie versterkt als expert in het werken met teams.

 

In de leergang worden tal van aspecten van het vak uitgediept. Van de theoretische uitgangspunten en onderliggende filosofie tot de werking en waarde van de verschillende diagnostische instrumenten.

 

Van effectieve interventies en onderhoudende spel- en werkvormen tot het inzetten van bijzondere leermiddelen, zoals het werken met trainingsacteurs en filmfragmenten.

Doelgroep

De training is bestemd voor trainers, coaches, consultants, mediators, trainingacteurs, teamleiders en adviseurs die professioneel en zelfstandig Belbin's teamrolmodel willen toepassen.

 

Aan het eind van de masterclass ontvangen deelnemers een licentie.

Cursusdata

 

Startbijeenkomst:

28 september 2017

Investering

€3450 (inclusief lunch en didactisch materiaal)

 

 

 

 

 

Resultaat

  • Na deze masterclass ontvangen de deelnemers een licentie, en kunnen zij ook vrijuit en geheel zelfstandig met alle verworven kennis, materialen en inzichten aan de slag. Ook kunnen zij - als ze daar prijs op stellen - lid worden van het Teamrol Gilde, een collegiaal professioneel netwerk
  • Tijdens de masterclass verwerft u eveneens de accreditatie tot het gebruik van de online Belbin teamroltest en 360° feedback.